Infoisinfo Nederland

Lutterman Tegels BV
Vloerenwinkel in Den Helder

website
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 022363630?

Adres

Industrieweg 12. P.C. 1785 AG, Den Helder, Noord Holland.
Toon kaart
Neem vandaag contact op


Wat moet je weten over Lutterman Tegels BV

Welkom bij Lutterman Tegels Of je nu particulier bent of een professional, hier kun je een goede indruk krijgen van wat ons bedrijf voor jou kan betekenen. Voor de particulieren en doe-het-zelvers hebben wij in onze showroom een totaalconcept ontwikkeld dat nog meer klantgericht is. De showroom is op zo’n manier ingedeeld dat het direct duidelijk is waar je moet zijn voor wand- en vloertegels. Aan de ene kant de vloertegelkasten, waarin de vloertegels zoveel mogelijk op afmeting en kleur zijn gesegmenteerd zodat er heel gericht een keuze kan worden gemaakt. Aan de andere kant de wandtegelkasten, met daartussen enkele opstellingen met badmeubels, dat doorloopt tot achter in de showroom, waar ook enkele complete badkameropstellingen staan. Op deze manier is onze showroom heel overzichtelijk en is het mogelijk om, zelfs zonder onze professionele begeleiding, een verantwoorde keuze te maken. De professional kan bij ons rekenen op zeer vakkundige tegelzetters die kunnen putten uit de 70-jarige ervaring die het bedrijf inmiddels heeft opgebouwd. Wij hebben een vaste groep van 13 medewerkers en enkele vaste onderaannemers waardoor wij zeer flexibel kunnen opereren en alle voorkomende tegelwerken uit kunnen voeren. Of het nu gaat om nieuwbouw (zowel woning- als utiliteitsbouw), zorginstellingen, renovatiewerkzaamheden of een zwembad. In ons 70-jarig bestaan hebben wij alles al eens een keer gedaan.
Lees verder...
Bedrijven, Particulieren, Advies, Betegelen, Onderhoud, Plaatsen, Renovatie, Tegelwerken, Verkoop, Wandtegels, Natuursteen, Badkamer, Keuken, Woning, Showroom aanwezig, Begane grond, Vloerverwarming, Vloeren, Onderhoudsproducten, Vloertegels, Tegels, Sanitair, Woonkamer

Sociale netwerken

Foto's en video's

Languages
nl

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag
   Dinsdag 09:30:00 17:30:00
   Woensdag 09:30:00 17:30:00
   Donderdag 09:30:00 17:30:00
   Vrijdag 09:30:00 17:30:00
   Zaterdag 10:00:00 17:00:00
   Zondag

M Closed, Tu-F 9:30am-5:30pm, Sa 10am-5pm, Su Closed (di:Openingstijden showroom; wo:Kantoor: ma t/m vr van 7.00 - 17.30 uur)

Beoordelingen van Lutterman Tegels BV (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe